Bedrijfsscan

Waarom een bedrijfsscan specifiek voor schadeherstelbedrijven?
Zeker in tijden van crisis wil je weten hoe je schadeherstelbedrijf ervoor staat. Je wilt inzicht in je organisatie. Wat zijn knelpunten en waar laat je kansen liggen. Door onze bedrijfsscan krijgen we deze gegevens snel boven water zodat je zeker weet dat je de juiste koers vaart met je schadeherstelbedrijf.

Wat is een bedrijfsscan?
Een korte bedrijfskundige analyse van je bedrijf op klant- en operationeel niveau. Door observaties van de werkwijzen, gesprekken met je medewerkers en analyse van de organisatiestructuur, bedrijfsprocessen, middelen, schadedossiers en klanten worden de knelpunten in beeld gebracht.

Wat zijn doelstellingen van de bedrijfsscan?
Het opsporen van knelpunten in je bedrijf.
Waar blijven de kansen liggen.
Optimaliseren van de (operationele) processen in je bedrijf.
Rendements-, efficiency- en productiviteitsverbeteringen.
Ben je al bezig met MVO en de CO2 footprint, en heb je daar nog hulp bij nodig? 

Wat is het resultaat van de bedrijfsscan?
De resultaten worden eind van de dag met je besproken.De knelpunten worden benoemd als ook waar kansen blijven liggen binnen je schadeherstelbedrijf. En dan volgt ons advies. Als je dat advies opvolgt en implementeert, dan weet je zeker dat je met je schadeherstelbedrijf een winstgevende koers gaat varen. 

Als je de voorkeur geeft aan persoonlijk contact met meerwaarde, dan is het zeker de moeite waard om een bedrijfsscan door ABSIC Group te laten uitvoeren, en wel om de volgende redenen:
- Ruime (internationale) ervaring en brede kennis van zaken binnen de schadeherstelbranche (aantoonbaar!);
- A4 management, in duidelijke en heldere begrijpelijke taal geschreven;
- Geen "maatpakken-adviseurs", maar echte no-nonsens praktijkmensen die weten waar ze over praten;
- Onze adviseur helpt je zo snel mogelijk weer alles op de rail te krijgen.

Nieuwsgierig naar wat ABSIC Group met haar bedrijfsscan voor je schadeherstelbedrijf of dealerorganisatie met schadeherstelbedrijf kan betekenen? Aarzel niet en neem contact op