Turnaround specialist

Start 2023 met een strategisch plan om je bedrijf te bevrijden van knelpunten en obstakels,
door de reden achter falende prestaties in de schadeherstelmarkt te identificeren en deze te corrigeren.

Signalen inzet turnaround specialist
Het managen van je bedrijf is een veelomvattend proces en het succes ervan is mede afhankelijk van goed ondernemerschap en correcte markt- en rapportagedata. Hierbij zijn niet alleen marktsignalen maar ook de interne signalen cruciaal. 

Het dynamische karakter van de schadeherstelbranche kan je schadeherstelbedrijf zwak maken wanneer niet tijdig wordt ingegrepen. Hierdoor verliezen bedrijven niet alleen marktaandeel ten opzichte van de concurrentie, maar is door bedrijven gekozen voor werkwijzen welke voor velen al jarenlang een negatieve ongezonde return on investment (ROI) tot gevolg hebben. Alleen een ommekeer kan een verandering brengen.

Maar ook extreme groei brengt vaak problemen met zich mee en zorgt ervoor dat je schadeherstelbedrijf met kleine- of helemaal geen marges moet werken. Maar ook ontwikkelingen in technologie, marketingstrategie zijn een onderdeel van het probleem.

Informatie die gerapporteerd wordt in een organisatie en inzicht in de cijfers vormt de basis van besluitvormingsprocessen van het management. Als rapportagemechanismen intern niet goed functioneren, kan dit problematisch zijn voor de keuzes die gemaakt worden. Ook hierdoor kan je organisatie terechtkomen in een neerwaartse spiraal van slechte keuzes, gebaseerd op een slechte keuze uit het verleden.
En het gevolg is dat je hierdoor met je bedrijf vast komt te zitten in een strategie die zich in het verleden ooit heeft uitbetaald, maar in het heden achterhaald is.

Het turnaround traject is dé oplossing! Samen gaan we er voor zorgen dat er weer geld verdiend gaat worden binnen je organisatie. Het werkt! Daarom is dit de oplossing voor elk schadeherstelbedrijf, ongeacht wel of niet keten- of dealergelieerd.

Dé Turnaroundpartner in de schadeherstelbranche 
Je beschikt met ABSIC Group over een zeer deskundige en betrouwbare partner. Niet alleen met een brok ervaring maar ook specialisatie operationeel- en turnaround specialist binnen de internationale schadeherstelmarkt.
Onze werkwijze is pragmatisch, no-nonsens, effectief en met een positieve benadering.
Samen komen we tot begrijpelijke- en concrete oplossingen die passen binnen je bedrijfscultuur. Na implementatie volgt uiteraard ook de nazorg, zodat alles op hoog niveau blijft draaien met het gewenste resultaat.  

Nieuwsgierig naar wat turnaround management voor je schadeherstelbedrijf of dealerorganisatie kan betekenen?
Aarzel niet en neem contact op.